Het hele jaar door in topvorm blijven en verkoudheid, griep, maagklachten zijn slechts een slechte herinnering

Ons advies om je immuniteit een boost te geven

Aan het begin van de winter zeggen we geen nee tegen een kleine boost van onze immuniteit om de omringende virussen zoveel mogelijk af te weren. Hier zijn onze tips om u te helpen het hele jaar door in vorm te blijven en verkoudheid, griep en buikgriep zullen slechte herinneringen zijn.

 

- Eet elke ochtend vers fruit (1) of drink geperst vruchtensap. Het is algemeen bekend dat fruit en in het bijzonder sinaasappels boordevol vitamines zitten die u zullen helpen uw immuniteit te versterken en vitaliteit te krijgen.

 

- Goed slapen is essentieel om in vorm te blijven en je lichaam in de best mogelijke conditie te houden om virussen te bestrijden. Het is raadzaam om tussen de 7 en 8 uur per nacht te slapen (2).

 

- Oefen regelmatig lichamelijke activiteit (2), 30 minuten wandelen per dag is voldoende om in vorm te blijven. Wandelen verhoogt de bloedcirculatie en bevordert de aanmaak van immuuncellen. Pas op dat u niet te intensieve sportsessies doet die uw immuunsysteem juist zouden verlagen.

 

- Zen blijven, intense en langdurige stress zou een negatieve invloed hebben op het immuunsysteem. Cortisol, ook wel het stresshormoon genoemd, verzwakt je immuniteit en maakt je vatbaarder voor infecties, vooral als er teveel van in het lichaam aanwezig is (3).

 

- Denk eraan om regelmatig en vooral tijdens een epidemie uw handen te wassen.

 

(1) https://www.santemagazine.fr/alimentation/nutriments/7-astuces-pour-renforcer-ses-defenses-immunitaires-170662

(2) https://www.santemagazine.fr/alimentation/nutriments/vitamines/comment-booster-naturellement-ses-defenses-immunitaires-428308

(3) https://www.doctissimo.fr/sante/sante-pour-tous/rester-en-bonne-sante/conseils-renforcer-defenses-immunitaires#reduire-le-niveau-de-stress

Onze artikelen

Zie alle artikelen

Onze e-retailers

Farmaline

- Revita Energy

- Revita Immunity

- Revita Stress

- Revita Sleep

Newpharma

- Revita Energy

- Revita Immunity

- Revita Stress

- Revita Sleep

Neem contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

* Verplicht veld
Coordinatie

pfsb@pierre-fabre.com

02 556 49 60

Rue Henri-Joseph Genesse 1, 1070 Anderlecht